Előfizetői tartalom

Csalók élnek vissza a TELE2 nevével

Portfolio
[HWSW] A TELE2 a legnagyobb vidéki napilapokban fizetett hirdetésben hívja fel jelenlegi és leendő előfizetői figyelmét arra, hogy számos városban hamis ügynökök élnek vissza a TELE2 nevével, és félrevezetik az ügyfeleket. Az csalók az ügyfeleket szándékosan félretájékoztatják a 1502 előhívószám használatával, a TELE2 szolgáltatásával és a percdíjakkal kapcsolatban, ami azt eredményezheti, hogy a gyanútlan ügyfél a hónap végén egy ismeretlen, harmadik szolgáltatótól kapott számlával kénytelen szembesülni.

"Cégünk ügynökei olyan egyedi azonosítókkal rendelkeznek, melyek révén jelenlegi és leendő előfizetőink könnyen azonosíthatják őket. Ezek a TELE2-es eredeti megbízólevél, a fényképes igazolvány és az eredeti TELE2-s formanyomtatványok. Amennyiben ezek bármelyike hiányzik, az ügynök nem a TELE2 hivatalos megbízottja!" -- mondta el Kökény Erna értékesítési menedzser....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés