Előfizetői tartalom

Az MVM Rt. nem él jogorvoslati lehetőségével az EDR tender kapcsán

Portfolio
Az Egységes Digitális Rádiótávközlési rendszer (EDR) kiépítésére és üzemeltetésére kiírt közbeszerzési eljárás során a bíráló bizottság az MVM-SAAB konzorcium ajánlatát az ok-tóber 17-i eredményhirdetés alkalmával a konzorciumnak fel nem róható okok alapján ér-vénytelennek minősítette annak ellenére, hogy a konzorcium ajánlata műszaki szempontból mindvégig a legkedvezőbbnek bizonyult. A döntés kapcsán a konzorcium sajnálatát fejezi ki, de nem él több pontban is helytálló jogorvoslati lehetőségével annak érdekében, hogy a kiemelt fontosságú projekt időben, az EU előírásoknak megfelelően megvalósulhasson.

Az MVM célja a pályázati részvétellel az volt, hogy olyan ajánlatot nyújtson be, amely megfelelő árszinten, műszakilag a legkedvezőbb módon, és - figyelembe véve a nemzet-gazdaság érdekeit is - a legtöbb állami erőforrás bevonásával teljesíti a kiírási feltételeket. A SAAB révén az MVM-SAAB konzorcium volt az egyedüli konkrét megvalósítási tapasz-talatokkal is rendelkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés