Előfizetői tartalom

Az emelkedés után gyors zuhanás - Hogyan tovább? (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Főként a nemzetközi hangulatnak köszönhetően tegnap ismét esés jellemezte a piacot. Fontos támaszon áll jelenleg az index, a szint elesése további esést vetít előre. A forgalom nem volt tegnap jelentős, komoly külföldi eladásokat nem tapasztalhattunk, így ha a ma sikerül elrugaszkodnia a támaszról, akkor tovább folytatódhat a korrekció.

BUX A mértéktelen zuhanás után a múlt héten sikerült stabilizálódnia az indexnek a 20000 pontos lélektani szinten és pozitív korrekció indult el. Felhőtlen optimizmus azonban továbbra sem jellemző, a 20300 pont áttörésével a korábbi rés betöltésre került, a 21300 pontos támaszt viszont már nem tudta elérni. A szerdai emelkedést tegnap visszaadta és a 20300 pontos támaszon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés