Előfizetői tartalom

A Google most az eBayt támadja meg: indul a Google Base

Portfolio
A keresőóriás Google egyik alkalmazottjának blogján ezen a héten jelentek meg elsőként a korábban beharangozott aukciós szolgáltatásról részletek - írja HWSW.hu. A hamarosan induló Google Base a rendelkezésre álló információk alapján jelentős ellenfele lehet az eBaynek és a CraigsListnek is. Egyelőre a weboldal nem működik, indulásának dátuma még nem ismert.

A hódító újabb hadjáratot tervez A Google Base-ről már képernyőfotók is elérhetőek különböző blogokon; az egyiken látható, hogy tetszőleges, általunk megadott attribútumhoz, vagy már mások által készítettekhez tudunk bármilyen adatot feltölteni a Google Base-re, mintha az egyfajta hatalmas, általunk előreindexelt adatbázis lenne. A másik képen egy, a már feltöltött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés