Előfizetői tartalom

Nyomás alatt (Technikai elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Heti - negatív - teljesítményükkel szinte kivétel nélkül dobogós helyezést értek el az európai indexek az elmúlt két év mozgásait szemlélve. Az átfogó TMI index több éve nem fejezett be hetet ekkora mínusszal, ami az esés általánosságát, átfogó jellegét mutatja. Szektor és ágazat szinten is kövér mínuszokat látni, általában 4 %-os, de több helyen 6-7%-os csökkenés következett be.

EU. A középtávú trendek még nem sérültek, de általánosságban elmondható, hogy a 2002. tavaszán kereskedett sávok tetejéről ismét azok közepére, aljára estek a mutatók. A héten várható fontosabb makrogazdasági adatok:DJ STOXX TMI: A héten: Szinte folyamatos esést láthattunk. A hét elején rögtön eleset a 280-on található rövid távő támasza és megindult az említett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés