Előfizetői tartalom

Itt az Office-gyilkos

Portfolio
Végre megjelent a nyílt forráskódú, teljesen ingyenesen használható OpenOffice.org (OOo) irodai programcsomag 2-es verziószámú, véglegesített változata. A kiadás újabb mérföldkőnek számít a múlt héten ötödik születésnapját ünneplő program életében, a fejlesztői közösség ugyanis áttörést remél a szoftver terjedésében - írja a HWSW.hu.

A vérmes reményeket az OOo 2 korábbiaknál látványosan fejlettebb képességei táplálják. Ezek közé tartozik a vállalatfüggetlen, bárki által implementálható OpenDocument dokumentum-formátumok alapértelmezett használata, a minden eddiginél fejlettebbb fájlkompatbilitás a Microsoft Office-szal (akár jelszóval védetteket is kezel már), az új képességekkel bővülő tündérek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés