Előfizetői tartalom

Horror a parketten (Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Megjelentek a nagyobb eladók a piacon és hihetetlen esést generáltak. Úgy tűnik, el kell fogadnunk, hogy a május közepén kezdődő emelkedő szakasz jelenleg lezárult és komolyabb korrekcióra kell felkészülnünk. Ilyen meredek menetelés után a piac nehezen tudja elhinni, hogy véget ért az emelkedés, ezért kisebb pozitív korrekciók még várhatóak, azonban tartós emelkedésre egyelőre ne számítsunk. A legtöbb papír esetében elesett az 50 napos mozgóátlag, mely a középtávú trend megtöréséről árulkodik. Rövid távú short belépési pontokat ajánlott keresni.

BUX: Jóval átlag feletti forgalommal több, mint 5 %-ot esett az index tegnap. Technikailag határozottan rosszul néz ki a BUX, több párhuzam is vonható a márciusi korrekcióval, azonban, hogy ezúttal meddig tart az esés az jelenleg még nem tudható. Egész héten a 22500 pontos támasz alatt próbált stabilizálódni, ez csupán egy rövid pihenő volt a további esés előtt. Tegnap elesett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés