Előfizetői tartalom

A nagyvállalatokból és az államigazgatásból érkezik a legtöbb látogató a pornóoldalakra

Portfolio
A nagyvállalatokból és az államigazgatásból érkezik a legtöbb látogató a pornóoldalakra - hangzott el tegnap az Internet Hungary 2005 konferencia egyik nyilvános beszélgetésén. A beszélgetés résztvevői két látogatott magyar oldal képviselői illetve Kovi voltak. Megtudhattuk, hogy a pornó valóban nagy üzlet az interneten, és komoly veszélyforrás a hagyományosnak számító (VHS, DVD) piacok számára.

Az internet hazai fejlődésére vonatkozóan is elmondható, hogy az erotikus tartalomszolgáltatók egyfajta katalizáló szerepet töltöttek be. Jellemző (volt), hogy ezek az oldalak számos technológiai újítást használnak a jobb kiszolgálás, a tartalmak védelme érdekében. Az egyik leglátogatottabb oldal például az ún. DRM-technológiát használja, melynek lényege, hogy a letöltött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés