Előfizetői tartalom

T-Com, T-Mobile, Pannon GSM: minden összefügg az internettel

Portfolio
Klip néven kísérleti jelleggel internetalapú hangszolgáltatást indított a T-Com a T-Online Magyarországgal közösen. Első lépésként a Klip szoftveres megoldása kerül bevezetésre, mely segítségével az interneten ingyenesen kezdeményezhetnek és fogadhatnak hívásokat a Klip használói. A szolgáltatás a közeljövőben új elemekkel bővül majd. A T-Com decembertől felhasználói teszttel indítva, fokozatosan lehetővé teszi a vezetékes- és mobilszámok hívását a hálózatból, továbbá - egy külön hívószám segítségével - bármely a T-Commal szerződést kötő vezetékes- és mobilszolgáltató hálózatából hívhatóak lesznek a Klip szolgáltatást használó ügyfelek.

A T-Com ezzel saját magának teremt konkurenciát a hangszolgáltatások területén. A lépés azonban nem öngyilkosság. A társaságnak fel kell vennie a versenyt rohamosan tért hódító internettelefonálással, emellett pedig középtávon teljes hangszolgáltatási infrastruktúráját át kell rakni IP alapra. Megfelelő készülékkel az idei évre tervezett 34 helyett 160 településen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés