Előfizetői tartalom

Regionális integrációs program a Synergonnál

Portfolio
A idei év elején indította el a Synergon regionális integrációs programját, mely a tervek szerint december végéig lezárul. Nagy Pétert, a KONETT Team tanácsadó cég tulajdonosát és ügyvezetôjét, a program menedzserét kérdezte a Synergon negyedéves kiadványa, a Magasyn a programról, illetve várható hatásairól. A szakember olyan meghatározó, többéves projektekben vett részt, mint például az Erste Bank fiókhálózatának teljes átszervezése és fejlesztése, vagy az Aegon holdinggá alakulásának koordinálása, ezenkívül dolgozott egy európai uniós nemzetközi pályázatfejlesztési konzorcium egyik vezetôjeként is.

- Mit kell tudni a regionális integrációs programról? Nagy Péter: A kezdeményezés a Synergon-csoport működési egységesítésérôl szól, a regionális multinacionális cégcsoport működési kereteinek megerôsítésérôl. Illeszkedik a piaci fejlesztési munkákhoz, de alapvetôen nem az ügyfelek felé irányul, hanem egy belsô szervezési program, melynek keretében tizenkét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés