Előfizetői tartalom

Kutatás-fejlesztés és szolgáltatások terén számít Magyarországra a HP

Portfolio
A tegnap rendezett HP Megoldás Akadémia kapcsán hazánkban járt Jan Zadak regionális igazgató, aki Közép-Kelet-Európa, a Közel-Kelet és Afrika összesen 98 országában felel a vállalat stratégiájáért, az eladásokért és a növekedésért - írja a HWSW.hu. Zadak 1997-ben került a Compaqhoz, 2001-ben már a cseh leányvállalatot vezette, majd a Compaq 2002-es felvásárlása után a HP-nál folytatta a munkáját.

Zadak egy szűk körű beszélgetésen a sajtó képviselőinek elmondta, hogy bár az általa felügyelt régió országai és piacai nagyon eltérőek, a megoldásra váró problémák rendszerint hasonlóak. A kormányzatoknak Dél-Afrikától Oroszországig a hatékony működés, a fenntartható növekedés beindítása és az oktatás fejlesztése jelentik az első számú prioritást. Zadak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés