Előfizetői tartalom

Telekom segítség az árvízkárosultaknak

Portfolio
A Pannon GSM, a T-Com és a T-Mobile ügyfelei a 1749-es segélyvonalon hívásonként, illetve SMS-ben is 200 forinttal támogathatták a székelyföldi természeti katasztrófa károsultjait. A szeptember 30-án zárult gyűjtésen összesen 9 598 200 forint gyűlt össze 47991 hívás és SMS segítségével. Az adományokat a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el a rászorulókhoz.

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködve a Pannon GSM, a T-Com és a T-Mobile is hozzájárul a székelyföldi természeti katasztrófa károsultjainak megsegítéséhez. A három meghatározó távközlési szolgáltató a 1749-es hívószámú segélyvonalat tette elérhetővé az adakozni szándékozók számára. Az elmúlt hetekben a három társaság előfizetői a 1749-es szám...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés