Előfizetői tartalom

Tovább folytatódhat a sávozás.(Technikai Elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Ellentétesen mozogtak a blue-k a múlt héten, melynek következtében az index egy szűk sávban stagnált. A kedvezőtlen makrogazdasági hírek sem kedveztek túlságosan a piacnak, de ennek ellenére jól tartotta magát. A tegnapi vételi nyomás következtében a sáv tetejéig húzták a BUX-ot, a szint áttöréséhez azonban még továbbra sincs elegendő ereje.

BUX: A múlt héten nem sok változás történt, az indexet továbbra is a 22500-23500 pont közötti sáv határozza meg. A trend mind rövidtávon, mind középtávon még él, így a pozíciók tartása továbbra is ajánlott, a heves napon belüli mozgások, a növekvő volatilitás azonban óvatosságra intenek. A blue-k ellentétes mozgása, mely jellemző volt az elmúlt időszakban kiegyensúlyozza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés