Előfizetői tartalom

Mit tud a casino-király? - Felfedett titkok

Portfolio
Az online szerencsejáték szegmens vállalatainak tőzsderohamában a PartyGaming után a következő parkettre evickélő nagy hal a 888 Holdings, mely üde színfolt a szektorban. Az eddigi jelentkezőkkel szemben a vállalat elsősorban a kaszinó területen jeleskedik (globális piacvezető), a növekedés forrását azonban szintén a pókerben látja. Az online szerencsejáték és póker szegmenssel korábbi írásainkban részletesen foglalkoztunk, így jelen összeállítás keretein belül rövid ágazati kitekintés után elsősorban a 888 végre nyilvánosságra kerülő számaiban, illetve a cég által közölt fontos, eddig ismeretlen információkban mélyülünk el.

Az iparág : Nem egy életbiztosítás, de.... Az online szerencsejáték meglehetősen rövid idő alatt hatalmas piacot hozott létre, 2004-ben a becsült ágazati bevételek 8.2 mrd dollárt tettek ki, szemben a 2003-as 5.9 mrd-dal. A dinamikus növekedés ellenére látni kell, hogy az online szegmens még mindig csak kis szeletét (mintegy 5%-át) adja a teljes szerencsejáték piacnak, mely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés