Előfizetői tartalom

Feltámad a Commodore?

Portfolio
Visszatérne a videojátékok világába a Commodore. A márkanevet az idei év elején megvásároló Yeahronimo Media Ventures tervei szerint hamarosan létrehoznak egy önálló Commodore Gaming nevű vállalatot, amely a Commodore tulajdonában levő "retro" videojátékokat adná ki új hardverekre, például tenyérgépekre vagy mobiltelefonokra - írja HWSW.hu.

A Yeahronimo elnök-vezérigazgatója, Ben van Wijhe elmondása szerint három lépésben építenék fel az új Commodore-t. Eleinte a klasszikus C64 játékok átiratait készítenék el mobiltelefonokra vagy tenyérgépekre, ezután pedig kifejezetten játékosoknak szánt hardverekkel és kiegészítőkkel jelentkeznének. A harmadik fázisban akár teljesen új játékok is készülhetnek nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés