Előfizetői tartalom

Bika a világ részvénypiacain (Technikai elemzés, BWM - Equitas)

Portfolio
Tart a hossz a világ szinte minden részvénypiacán. Különösen szembetűnő a Távol-Keleti és a Dél-Amerikai piacok diadalmenete, de Európa sem panaszkodhat. Az intézményi befektetők által kockázatosabbnak tartott feltörekvő piacok mind tavaly, mind idén kiemelkedő teljesítményt mutatnak fel. A lemaradó most egyértelműen a legfejlettebb piac, az Egyesült Államok.

ETF-ek. Az alábbiakban négy olyan piacot fogunk megvizsgálni, amelyeken stabilnak tűnik a trend és középtávon érdemes pozíciókat nyitni. A lentieken túl érdemes mostanában a japán részvényeket közelebbről megvizsgálni, a több mint egy évtizedes medvepiac valószínűleg most vált át emelkedésbe, az 1990-ben még 40 000 pont közelében tartózkodó Nikkei 225 Index most négy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés