Előfizetői tartalom

Túl sérülékeny az iPod nano?

Portfolio
Az Apple legújabb audiolejátszójának sérülékenységére az első szériák vásárlói tömegesen panaszkodnak az Apple hivatalos fórumán a karcolódó előlap, illetve zsebben megsérülő kijelzők miatt - ríja a HWSW.hu. Az Apple fórumán az iPod nano sérülékenységével foglalkozó téma már több mint 180 oldalas, ahol rengetegen fogalmaznak meg negatív kritikát a készülék kivitelezésével kapcsolatban.

Az iPod nano mindössze 7 mm vékony, de az interneten fellelhető tesztek szerint meglepően strapabíró. Bár tönkretenni szinte csak úgy lehet, ha autóval gázolunk át rajta, a fejlesztők a jelek szerint nem fordítottak elegendő figyelmet olyan kisebb, egyszerű sérülési lehetőségekre, mint a karcolások, illetve a kijelző környékét érő erősebb nyomások, behatások. A kijelző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés