Előfizetői tartalom

Vételi javaslatok a német és amerikai piacra (Technikai elemzés, BWM-Equitas)

Portfolio
Rövid korrekció után, május elején ismét magához tért a papír és felfelé vette az irányt. A kialakult középtávú emelkedő trend másfél hónap múlva, július közepén torpant meg. Szűk konszolidációs sávba szorultak a részvények, ahonnan 2 hét múlva kitört felfele. A heves mozgás nem sokáig tartott, ugyanis pár nap múlva behalt a kitörés és zuhanni kezdett a Fraport. 35,7 eurónál egy látványos támaszt talált, két hét alatt napon belül háromszor is leszúrt a szintre, miközben növekvő forgalommal elindult felfele. Szeptember 19-én érte el a mindenkori maximumot, melyet átlag feletti forgalommal áttört. Ha a kitörés megerősítést nyer, és alacsony forgalommal visszateszteli a kitörési pontot, ahonnan ismét emelkedő irányba vált, akkor hamarosan 50 euró környéki szintek is elérhetőek lehetnek. Fontos támasz 39,8 eurónál.

Fraport (FRA.DE)Mind rövid mind középtávon pozitív képet fest a papír. Fontos szintet tört át a napokban, lényeges, hogy stabilizálódjon a kitörési pont fölött. Ha pár napon belül nem hal be a kitörés és a 39,8 eurós kulcsszint nem esik el, akkor vételi pozíciók nyitása ajánlott.Oregon Steel Mills Inc. (OS) Közel 2 év meredek emelkedés után február végén 30 dollárnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés