Előfizetői tartalom

Egy merész trükk a levegőben: az év üzlete vagy bukfenc a javából?

Portfolio
Jövő hét hétfőn kezdődik és szerdáig tart a SkyEurope Airlines részvényeinek kibocsátása, a régió első és mára sok tekintetben a legnagyobb, több mint három éves múltra visszatekintő diszkont-légitársasága által kibocsátott részvényeket sikeres jegyzés esetén már a hónap végén bevezethetik a bécsi és a varsói tőzsdére. Az iparágat jellemző speciális kockázatok, a hasonló jellemzőkkel rendelkező szektor- és versenytársak limitált tőzsdei megjelenése kétségkívül kivételes sztorivá teszi a társaság tőzsdei megjelenését, megnehezítve a tranzakció értékelését.

Egy dinamikusan változó iparág. A légiközlekedés drámai módon alakult át az elmúlt évek során Európában, az elsőként az amerikai Southwest Airlines által alkalmazott low-cost modell forradalmasította az egész világon a légtér kihasználtságát. A modell alapelemei közé tartozik az alacsony árakkal, viszonylag rövid (max. négy - négy és fél órás) repülési időtávra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés