FONTOS Kísérteties a hasonlóság, éppen 10 éve láttunk ilyet: tényleg nem kell félni a 6% feletti lakáshitelkamatoktól?
 
Előfizetői tartalom

MOL gázüzletág: 8 mrd-os veszteség várható a negyedik negyedévben

Portfolio
Az elmúlt hetekben ismét a figyelem középpontjába került a gázár kérdés, mely természetesen most sem mentes politikai felhangoktól. A portfolio.hu által megkérdezett 5 elemző által adott prognózis átlaga szerint a harmadik negyedévben a korábbi elhatárolás visszaírása következtében még 7 mrd Ft-os nyereség, a negyedik negyedévben azonban már 8 mrd Ft-os veszteség keletkezhet üzemi szinten ebben a divízióban.

Veres János pénzügyminiszter tegnapi nyilatkozata szerint a földgáz új támogatási rendszerét most alakítják ki, melynek irányvonala az, hogy a 3,000 m3 felett fogyasztók ne vehessék igénybe a kisebb fogyasztók teljes kedvezményét. Veres elmondta, hogy a régió országaiban 15-20%-kal növekszik a gáz ára a világpiaci trendeknek megfelelően, ami alól természetesen hazánk sem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés