FONTOS Kísérteties a hasonlóság, éppen 10 éve láttunk ilyet: tényleg nem kell félni a 6% feletti lakáshitelkamatoktól?
 
Előfizetői tartalom

-4 Ft/liter

Portfolio
Csütörtöktől 4 Ft-tal csökkenti a MOL a benzin nagykereskedelmi árát, míg a gázolajért 3 Ft-tal kér kevesebbet - értesült a Népszabadság. Az árváltozást az új árpolitika alapján a MOL nem kommentálja. A napilap meg nem nevezett elemzőket idézve arról ír, hogy a mostani árdöntésben szerepet játszhatott Gyurcsány Ferenc miniszterelnök azon kérése, hogy a MOL tanúsítson önmérsékletet, akár a profitja terhére is az árképzésben a jelenlegi nehéz helyzetben.

A nagykereskedelmi árcsökkentés az elmúlt időszak gyakorlatának megfelelően időben és mértékében eltérően jelentkezhet az egyes kutaknál, ugyanakkor a rekord árszint mellett egyre érzékenyebb keresleti hatás miatt vélhetően közel teljes mértékben és azonnal át fog gyűrűzni a benzinkutaknál az árcsökkentés. Nehezen megítélhető, hogy a miniszterelnök kérése ténylegesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés