Előfizetői tartalom

Új Walkmanekkel vág vissza az Apple-nek a Sony

Portfolio
Válaszul az Apple iPod népszerűségére a Sony új merevlemezes és flash memóriás Walkmaneket mutatott be, amelyek még az idén forgalomba kerülnek - írja a HWSW.hu. A hordozható audiolejátszókért felelős Sony-részleg vezetője elmondta, a vállalat korábbi Walkmanjeit rendkívül jól fogadták a vevők, azonban a cég nem elégszik meg jelenlegi piaci helyezetével. "Egy bizonyos cég bejelentett valamit. Mi is rágyorsítunk" -- mondta Koicsiró Csuszino.

Szédítő design A Sony összesen öt új MP3-lejátszót jelentett be, ezek közül egy 20 gigabájtos merevlemezes, egy 6 gigabájtos merevlemezes, valamint három flash memóriás modellt. A 6 gigabájtos kapacitású lejátszó nem titkoltan az Apple legnépszerűbb iPod-modellje, az iPod mini, valamint utóda, a napokban bejelentett iPod Nano ellenfele kíván lenni. A termékek novembertől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés