FONTOS Kísérteties a hasonlóság, éppen 10 éve láttunk ilyet: tényleg nem kell félni a 6% feletti lakáshitelkamatoktól?
 
Előfizetői tartalom

Tovább terjeszkedik az OMV az Egyesült Királyságban

Portfolio
Bővíti tengeri kitermelési tevékenységét az Egyesült Királyságban az OMV - tette közzé a társaság. Az OMV (U.K.) Limited, az OMV 100%-os leányvállalata a brit Ipari és Kereskedelmi Minisztérium négy kitermelésre vonatkozó licenszét nyerte el. Az odaítélt engedélyek komoly jövőbeni növekedési lehetőséget ígérve tovább szilárdítják az OMV tevékenységét és érdekeltségeit a Shetland-szigetektől nyugatra fekvő területeken.

Helmut Langanger, az OMV Kutatásért és Termelésért felelős Igazgatósági tagja elmondta: "Nagy örömünkre szolgál az, hogy elnyertük ezeket az engedélyeket, amelyek hozzájárulnak Egyesült Királyság beli portfoliónk bővítési és növekedési stratégiájának megvalósításához. A Shetland-szigetektől nyugatra fekvő területek kulcsfontossággal bírnak számunkra és ezek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés