Előfizetői tartalom

iPod Nano: az újabb nagy dobás az Apple-től?

Portfolio
Az Apple véget vetett a pletykálkodásnak és találgatásoknak, amikor tegnap bemutatta legújabb iPod lejátszóját, valamint a Motorola által gyártott Rokr mobiltelefont, amely képes az iTunes szoftver segítségével letöltött dalokat megszólaltatni. A San Franciscó-i rendezvényt az Apple-től megszokott felhajtás kísérte, a színpadon Steve Jobs elnök-vezérigazgató mellett feltűnt Kanye West rapper, videokonferencia segítségével pedig jelen volt Madonna is - írja a HWSW.hu.

iPod Nano Noha mindenki arra számított, hogy ezen a rendezvényen az Apple elsősorban a zenelejátszós Motorola mobiltelefonra koncentrál, a vállalat inkább az új iPodot helyezte előtérbe. Az iPod Nano névre keresztelt készülék joggal kapott kiemelt figyelmet, hiszen már első látásra is impresszív, amit az Apple mérnökei létrehoztak. Az iPod minit felváltó lejátszó csupán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés