Előfizetői tartalom

Sugár Andrásnak távoznia kell a T-Mobile éléről? -A tét 20 milliárd forint

Portfolio
Ami múlt héten még csak pletyka volt az már egyre jobban közeledik a valósághoz. A hétvégi, illetve a mai lapokban szinte már tényként kezelik Sugár András távozását a T-Mobile éléről. A társaság igazgatóság állítólag mai ülésén tárgyalja a kérdést, azzal együtt, hogy vizsgálja a T-Mobile beolvadásának a lehetőségét a Magyar Telekomba. Sugár személye csak embléma, a lényeg máson van.

Sugár helyét átmenetileg Straub Elek, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója veheti át, aki úgy látszik fölényes győzelmet aratott a hatalmi "harcban". Sugár esetleges távozásában nem a HR szál az érdekes elődlegesen, hanem a T-Mobile beolvasztásának a szándéka. A beolvadással a Magyar Telekom egyesítené, ami eddig is egy cégcsoportban működött, ezzel új stratégiával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés