Előfizetői tartalom

Iparűzési adó: Csak két év múlva várható döntés

Portfolio
Csak két év múlva várható döntés a magyar iparűzési adóról jelentette ki tegnap Kovács László, az EU adóügyi biztosa. A politikus szerint a magyar iparűzési adóhoz hasonló olasz közteherről 2005 végéig születhet döntés az Európai Bíróságon. Ha a magyar iparűzési adó ügye ezután Luxemburgba kerül, ott figyelembe véve az eddigi jó kétéves átfutási időt, 2007 végére várható döntés.

Kovács László az Amerikai Kereskedelmi Kamara üzleti fórumán elhangzó szavai kicsit hűthetik az iparűzési adó európai uniós szinten történő eltörlésére vonatkozó spekulációkat, hiszen a kulcskérdésnek tekinthető olasz ügy is csak az év végére dől el. A politikus tegnap hangsúlyozta: a Magyarországon működő vállalatoknak a jelenleg érvényben lévő törvények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés