Előfizetői tartalom

Mosonyi: "nem tudok semmi meglepőt mondani"

Portfolio
A MOL mai, szokásos negyedéves gyorsjelentést követő sajtótájékoztatóján Mosonyi György vezérigazgató elmondta, hogy semmi meglepőt nem tud mondani a második negyedévvel kapcsolatban. Mosonyi kiemelte, hogy a MOL jókor jó döntéseket hozott a beruházásoknál, így a társaság maximális ki tudja aknázni a kedvező iparági környezet adta lehetőségeket.

Mosonyi megemlítette, hogy a belső működés tekintetében a MOL kedvező pozícióban van a versenytársakhoz képest. A magas olajárakról Mosonyi elmondta, hogy a kérdés az jelenleg, hogy a kereslettel a kínálat hogyan tud lépést tartani. Egyelőre a piacon azonban nem látszanak a tartalék kapacitások, melyek árcsökkentő hatást tudnának kialakítani. A vezérigazgató kiemelte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés