Előfizetői tartalom

MOL: nagy profit, kis meglepetés

Portfolio
Ismét kiváló negyedéves eredményszámokat tett közzé ma reggel a MOL, az áttörő meglepetés azonban most elmaradt, hiszen üzemi szinten 1.9, nettó profit szinten pedig 4.4%-kal lett magasabb az olajcég eredménye az elemzői várakozásoknál. Ennek ellenére a befektetőknek nem lehet okuk panaszra, hiszen a cég összes üzletága jelentős profit bővülést produkált, s a pozitív tendenciák folytatódni látszanak a cégnél. A kedvező eredmény ellenére megítélésünk szerint jó esély van egy profit realizációra a mai kereskedés során.

A PROFIT. Tovább folytatódott a második negyedévben a MOL növekedése, a negyedéves EBITDA ugyan némiképpen elmaradt az első negyedéves történelmi rekord értéktől, a trendet mutató 12 havi gördülő érték továbbra is jókora bővülést mutat.Hasonlóképpen rekord érték mutat az éves gördülő üzemi eredmény is, mely a negyedéves során mintegy 60%-kal növekedett.A bővülésben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés