Előfizetői tartalom

Megugrott a Magyar Telekom eredménye - 4 éves csúcson a profit (2)

Portfolio
A várakozásnál jobb teljesítményről számolt be ma második negyedéves gyorsjelentésében a Magyar Telekom. A távközlési társaság 2. negyedéves működését erősen segítette az erőre kapó magyar mobil divízió és a nemzetközi tevékenységek, miközben a Telecom Montenegro (TCG) konszolidálása az árbevételi sorba tudott dinamikát vinni. Alapvető fordulat nincs, csak jó teljesítmény.

A távközlési társaság minden fontosabb mutatószáma meghaladta a várakozásokat. Az árbevétel 156 milliárd forintos értéke 3%-os növekedést tükröz a bázisidőszakhoz képest. A növekedésben fontos szerepet játszott a TCG által hozott 6.1 milliárd forint, nélküle 1%-kal csökkent volna a társaság bevétele. A fő árbevételi trend nem változott. Várakozások felett. Az EBITDA...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés