Előfizetői tartalom

Videotelefon a Szigeten

Portfolio
A Pannon GSM és a djuice -ebben az évben minden korábbinál gazdagabb szolgáltatás- és tartalomkínálattal készül a fesztiválra. Mindenki élesben és ingyenesen próbálhatja ki a 3G technológia által lehetővé tett videotelefonálást a djuice Siestánál, a megfelelő készülékkel rendelkezők pedig a Sziget egész területén használhatják. A folyamatosan bővülő harmadik generációs hálózatnak köszönhetően minden pannonos az év végéig ingyenesen videotelefonálhat Budapest belvárosában. A rendezvény ideje alatt élő közvetítés keretében követhetik nyomon a pannonosok a legizgalmasabb Sziget-helyszínek eseményeit a mobiltelefonjukon a wapsziget.pgsm.hu wapoldalon.

"A Sziget látogatói az újdonságok iránt érdeklődő, a kommunikáció korában felnövő fiatalok és fiatalos szellemű felnőttek" - mondta Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója. "Ők azok, akik várják a mobiltechnológia újabb és újabb eredményeit, akik a legkorábban próbálnak ki egy-egy új típusú szolgáltatást, akik mindenkinél korábban használják ki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés