Előfizetői tartalom

Dalkeresőt indított a Yahoo

Portfolio
A nyilvános bétateszt szakaszába lépett a Yahoo! legújabb keresőszolgáltatása, amely immár hanganyagokban is képes kutakodni világszerte. A vállalat állítása alapján a kereső több mint 50 millió audioállomány között végez keresést, köztük zenékben, hírekben, hangüzenetekben, de akár hangeffektek felkutatására is használható - írja a HWSW.hu.

Nagy üzlet a zene A robot a Yahoo! saját tartalmán kívül hozzáfér nagyobb online zeneboltok anyagaihoz, mint például az iTunes, a Napster, az eMusic vagy a Rhapsody által kínált dalok adatbázisához, így segítségével kényelmesen és gyorsan végigpásztázható a kínálat -- látva az árakat, fájlformátumokat, és a dalhoz járó jogosultságokat. A zeneboltokon kívül a Yahoo!...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés