Előfizetői tartalom

Robbie Williams mobilon - Amikor a szupersztár becsörög

Portfolio
A T-Mobile a mai napon bejelenti a rock bálvánnyal, Robbie Williams-szel aláírt hosszú távú megállapodását, melynek keretében az elkövetkezendő 18 hónapban az előfizetők exkluzív zenei kínálathoz jutnak, valamint részletesen tájékozódhatnak a koncertturnékról, reklámkampányokról - így a rajongók soha nem tapasztalt közelségbe kerülhetnek Európa első számú sztárjához.

A T-Mobile és Robbie Williams megállapodás olyan kizárólagos tartalmakat érint, mint a koncertek élő mobiltelefonos közvetítése, zeneszámok teljes letöltése és a rajongók Robbie-hoz is közel kerülhetnek, hiszen VIP jegyekhez juthatnak, betekinthetnek a színfalak mögé és részt vehetnek a fellépések utáni partikon. A T-Mobile előfizetők hamarosan elérhetik a Robbie Williams...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés