Előfizetői tartalom

Hamvaiból támadt fel a Synergon: folytatódhat-e a rally?

Portfolio
Csaknem megduplázódott a Synergon részvényeinek az árfolyama az idei év eleje óta - a BÉT-en forgó papírok közül az egyik legjobb teljesítményt nyújtva. Ezen hatalmas rally ellenére azonban meggyőződésünk, hogy továbbra is jó vételnek számítanak a papírok, s megítélésünk szerint jó eséllyel megismétlődhet az a fordulat a Synergon esetében, melyre két évvel ezelőtt a Graphisoft-nál láthattunk példát. Már írásunk elején felhívjuk Olvasóink figyelmét arra, hogy a Synergon esetében egy spekulatív elemeket sem nélkülöző részvényről van szó, így mindenképpen javasoljuk írásunk "kockázatok és mellékhatások", illetve "spekulatív elemek" című részének figyelmes elolvasását is.

Mi áll az árfolyam növekedés hátterében?. Az elmúlt fél évben több olyan hír és információ is napvilágot látott a társasággal kapcsolatban, melynek pozitív hatása volt az árfolyamra. Az alábbiakban ezeket a tényezőket gyűjtjük össze, s próbáljuk meg abból a szempontból vizsgálni, hogy milyen hatása lehet a későbbiek során az árfolyamra. Fundamentális fordulat?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés