Előfizetői tartalom

Újdonság a T-Mobile-nál - Ha nincs pénzed...

Portfolio
Egyenlegüket teljesen lemerítő pre-paid ügyfeleinek kínál megoldást a T-Mobile Híváskérő szolgáltatása, amelynek segítségével a tárcsázott T-Mobile-os számra automatikus SMS küldhető. Amennyiben már 1 percnyi beszélgetésre sem elegendő az egyenleg és így hívás sem kezdeményezhető, a rendszer augusztus 1-től ezután hálózaton belüli hívásnál felajánlja a visszahívás kérését.

A hívott fél mobiljára egyetlen gombnyomást követően szöveges üzenet érkezik, melynek feladójaként a hívó száma, az üzenetben pedig a visszahívás kérésére vonatkozó üzenet szerepel majd. A Híváskérő szolgáltatás a közel 3 millió Domino kártyás számára előzetes regisztráció nélkül, ingyenesen vehető igénybe, azaz az elküldött SMS is díjmentes. A szolgáltatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés