Előfizetői tartalom

Tudásmunkásokat az EKHO-ba!

Portfolio
Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége az új vállalkozói adó- és járulék-konstrukciót javasol bevezetésre a kormánynak. Az EKHO új, "Tudásmunkás" (knowledge worker) kategóriája mindennapi elszámolási gondjaitól szabadíthat több 10 ezer munkavállalót és munkaadóikat. A EKHO konstrukció bevezetése a tudásmunkások körében nagy lépés a tudásgazdaság kifehérítésében, az információs és kommunikációs technológiák alkalmazására épülő munkavégzés feltételeinek javításában, ezen keresztül az innováció, és a K+F magyarországi fejlesztésében.

Az IVSZ szerint az információs és kommunikációs technológiák fejlődése nyomán kialakult egy olyan munkavállalói réteg, melynek speciálisak a munkavégzési szokásai és körülményei. Tudásmunkás minden olyan dolgozó, aki munkája során az információt - részben saját tudására, részben az informatikai és kommunikációs eszközök segítségével szerzett ismeretekre támaszkodva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés