Előfizetői tartalom

Elmaradó APEH és VPOP bevételekért 16 milliárd jutalom?

Portfolio
A Pénzügyminisztérium által kitűzött adó és vámbevételi célok a minisztérium legfrissebb előrejelzése szerint sem teljesülnek, az APEH és a VPOP munkatársai mégis megkapják azt az összesen 16 milliárd forint prémiumot, melyet eredetileg a feltételek teljesítése esetén kaptak volna csak meg. - írja mai számában a Világgazdaság.

Az APEH-nek az ÁFA, SZJA, EVA bevételek előirányzatának 101%-át kellett volna teljesíteni a prémiumhoz, ettől az értéktől azonban a PM jelenlegi prognózisa mintegy 140 milliárd forinttal elmarad. A lap szerint a dologban szerepe lehet annak, hogy a PM méltányolja a múlt évben visszatartott ÁFA 2005-re áttolódott visszautalásának egyenlegrontó hatásait, mely körülbelül 127...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés