Előfizetői tartalom

Új fejlesztések a Graphisoft parkban

Portfolio
Július elsején helyezte el Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az SAP új fejlesztő központjának "virtuális" alapkövét a volt Óbudai Gázgyár helyén épülő, eddig mintegy hét és fél hektáros Graphisoft Parkban. A Fővárosi Önkormányzat képviselőtestülete nemrégiben olyan döntést hozott, mely lehetővé teszi a Park további közel egy hektárral történő bővítését.

"Valóban kifejeztük készségünket a szóban forgó keskeny területsáv megvásárlására, amennyiben az Önkormányzat ezt lehetővé teszi" - mondta el a portfolio.hu-nak Bihari Sándor, a Graphisoft pénzügyi igazgatója. "Az SAP központ fejlesztését teljes egészében a saját tulajdonunkban levő területen folytatjuk, de a Park területének 10-15%-os bővítése lehetővé tenné, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés