Előfizetői tartalom

Fellép a drága nemzetközi roaming ellen az EU - Miért fizessünk vagyonokat a külföldi hívásokért?

Portfolio
Nincs meggyőződve arról az Európai Bizottság, hogy a mobiltársaságok által a nemzetközi roamingért kiszámlázott díjak valós versenyt tükröznek, ezért az érintett területeken vizsgálatokat kezd. A Bizottság lépéseket tesz azért, hogy biztosítsa az átláthatóságát a mobil roaming díjaknak, hogy az ügyfelek a legjobbat választhassák.

************ A nemzetközi roaming díjak ügyében való EU vizsgálat valóban időszerű. Bár a két vezető magyar szolgáltató július elsejétől csökkentette és egységesítette a díjakat (miközben a percalapú számlázásra tért át), a külföldön végrehajtott mobil hívások még mindig sokkal drágábbak, mint a belföldiek, s igaz ez az összes EU országban. Ez nem magyar specifikus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés