Előfizetői tartalom

Késhet a ferihegyi gyorsvasút?

Portfolio
A Budapest Airport Rt közelgő privatizációja számos kérdést vet fel a ferihegyi gyorsvasút építésével kapcsolatban. A Demján Sándor érdekeltségébe tartozó TriGránit csoport komolyan számít rá, hogy a munkálatokban részt vehet, nem is alaptalanul, hiszen a cég a MOL Rt-vel, az OTP Bankkal és a Save olasz reptér üzemeltető társasággal közösen pályázik a BA Rt privatizációs tenderén. - írja ma reggeli számában a VG.

A dologhoz persze a MÁV Rt-nek is lesz egy-két szava, mivel, mint ismeretes néhány hete együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá a BA Rt-vel, melynek keretében a megvalósíthatósági tanulmány körülbelül az év végére készül el. A MÁV Rt ugyanakkor nem tervezi, hogy a munkálatokba bevonja a a TriGránittal még 2001-ben közösen létrehozott Ferihegy Express Kft-t. A cikk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés