Előfizetői tartalom

Rally vagy korrekció- Mi várható a részvénypiacon?- 4 alapkezelő, 4 vélemény

Portfolio
Utoljára február közepén, az év eleji rallyt követően készítettünk el alapkezelői körképünket. Azóta a piac elérte az optimisták által vázolt 19-20,000 pontos szintet. Kíváncsiak voltunk, mit várnak a szakértők az idei évben. Abszolút csúcson a piaci szakemberek eltérő véleményeket fogalmaztak meg, azonban összességében talán az emelkedés győzött. A vélemények szintézise azt mutatja, hogy hatalmas rally már nem lesz, sőt az emelkedési potenciállal rendelkező részvényekről is megoszlanak a vélemények. Van, aki szerint korrekció lesz, azonban valaki a 22,000 pontot sem tartja elérhetetlen álomnak.

Kapcsolódó cikkünk2005.02.17 08:10 Bika vagy medve? - Alapkezelők a hazai részvénypiacról Elek Péter, Budapest Alapkezelő: Korrekció!. Elek Péter, a Budapest Alapkezelő portfólió menedzserét meglepte az emelkedés és mértéke, a szakember szerint a régiós alapokba beáramló pénz nem indokolt ekkora erősödést. Az alapkezelő kisebb korrekcióra számít, s felhívja a figyelmet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés