Előfizetői tartalom

Egy felbolydult méhkas: olcsón repüljünk, okosan fektessünk be!

Portfolio
Az elmúlt években szinte észrevétlenül vált "mindennapi életünk" részévé a repülés. Az olcsó viteldíjak kitágították utazási lehetőségeinket, változásokat gyakorolnak nyaralási szokásainkra. Ha már saját pénztárcánkról van szó, talán érdemes lehet egy kicsit alaposabban körbenézni, hiszen a világ légitársaságairól, az átszállásoknál létfontosságú légiszövetségi viszonyokról keveset tudunk; nem beszélve arról, hogy az átgondolt részvény befektetések magukban hordozzák a jelentős nyereség elérésének lehetőségét.

Veszélyek és lehetőségek. Több mint két év telt el, hogy az ezer sebből vérző légi iparágról áttekintést nyújtottunk, akkor három alapvető tendenciára hívtuk fel a figyelmet: az utazási kedv globális visszaeséséhez vezető bizonytalansági tényezők, az olajárak emelkedése jelentette költségnövekedés és a diszkont-légitársaságok térhódításának hatásai. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés