Előfizetői tartalom

Friderikusz mobilon - Hogy le ne maradj!

Portfolio
A két legnagyobb magyar mobilszolgáltató hálózatán július elejétől elérhető számos MTV műsor. A T-Mobile és a PGSM július 4. indította el szolgáltatását. A Pannon hálózatán az MTV két csatornájának összesen 26 adása "fogható" a PannonWaP Mobil Videó menüpontja alatt, és tekinthető meg az eredetivel azonos időpontban a mobil szélessáv biztosította gyors adatátvitelnek köszönhetően, így többek között a Híradó, a Telesport magazin, a Nap-kelte, A szólás szabadsága és az időjárás-jelentés.

A T-Mobile bejelentése szerint a Híradón túl a Körzeti híradók, a sporthírek, valamint Friderikusz - A szólás szabadsága, a Kékfény és a Kultúrház egyaránt nézhetők majd. A reggeli órákban a népszerű közéleti információs magazin a Napkelte a tesztben résztvevők számára teljes egészében nyomon követhető lesz 3G mobiltelefonon is.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés