Előfizetői tartalom

Egzotikus befektetési lehetőség - kastélyok Erdélyben és a Felvidéken

Portfolio
Romantikus lelkű befektetők már biztosan végiggondolták, hogy a potenciális hozam mellett milyen addicionális élményeket biztosíthat egy kastély vagy egy kúria megvásárlása a Felvidéken, vagy Erdélyben. Az ingatlanpiac egy olyan egzotikus szegmensét jelentik a kastélyok, mely hazánkban már számos sikertörténetet produkált. A Felvidéken pillanatnyilag 80 kastély vár új gazdára, Erdélyben a piac még az éledezés jeleit sem mutatja, a legjobb pillanatban vagyunk tehát az információgyűjtéshez és a terep feltérképezéséhez. Ehhez nyújt olvasóinknak segítséget Baculák Alica és Csiszér Mária, az AREX fm Ingatlanhasznosító Kft. két tanácsadója.

Az aktuális kínálati viszonyok. Mielőtt a kastélyok és kúriák aktuális piaci helyzetéről beszélnénk, tekintsük át röviden a közelmúlt fejleményeit. Baculák Alica: Szlovákiában a Felvidéken az 1990-es évek elején-közepén kezdődött meg ezen ingatlanok visszaadása az eredeti tulajdonosok számára, ugyanakkor ezzel együtt is a kastélyok többsége állami, vagy önkormányzati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés