Előfizetői tartalom

Új sztárpapír a parketten: pénzt kovácsolni a női szeszélyekből

Portfolio
Egy esztendő alatt háromszorosára duzzadó árfolyam, hat hónapon belül két részvényfelaprózás, folyamatosan emelt várakozások: ismét egy hatalmas növekedési sztori bontakozik ki a szemünk előtt. Nem az első alkalom, hogy kiemelt figyelmet kell szentelnünk a divatos ruházati cikkek gyártóinak és forgalmazóinak: az iparág új sztárja az amerikai bebe. Vajon nem késő beszállni a részvényekbe?

Egy új sztár a parketten. A NASDAQ parkettjére bevezetett részvényekkel rendelkező bebe stores inc. bebe, bebe sport és bebe O márkanevek alatt az általa tervezett, kifejlesztett és gyártott női ruházati cikkek kizárólagos forgalmazója. Az Egyesült Államokban, Kanadában és Puerto Ricoban összesen 210 üzlettel rendelkező társaság online áruházat is üzemeltet (www.bebe.com)....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés