Előfizetői tartalom

Az online még nem szorítja ki az offline újságokat

Portfolio
Egy első ízben végzett felmérés szerint egyelőre még csak minden ötödik internetező részesíti előnyben az újságok online változatait az "offline", azaz nyomtatott változatokhoz képest. A Nielsen/NetRatings friss felmérése szerint az internetezők 72 százaléka továbbra is olvassa a nyomtatott újságokat annak ellenére, hogy néhány kattintással elérheti annak internetes változatát is - írja a HWSW.hu a News.com alapján.

A megkérdezettek hét százaléka megosztja "erőforrásait" a két változat között és felváltva olvassa hol az interneten megjelenő, hol a nyomtatott változatot. Az internetezők újságolvasási szokásairól most készült első alkalommal felmérés, korábbi adatok nem állnak rendelkezésre, így sajnos azt sem tudhatjuk, hogy a szélessávú internet robbanásszerű terjedése mennyiben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés