Előfizetői tartalom

Új szoftver a TCK tag rEVOLUTION-től

Portfolio
A rEVOLUTION Software a napokban dobta piacra a kisvállalkozói "Iroda Sorozat" szoftvercsalád számlázó programjainak legújabb, 4.0-ás verzióit, amelyek nagy előrelépést jelentenek a még gyorsabb számlázás és bizonylat-kiállítás, a számos új kényelmi funkció, a még áttekinthetőbb programfelület, valamint a felsőkategóriás számlázó programokba épített komplett kereskedelmi folyamat-kezelés révén. Az uniós elvárásoknak megfelelő, negyedik generációs számlázó programok értékesítésétől a rEVOLUTION a kis- és középvállalkozások körében az ügyviteli szoftverek használatának irányába tapasztalható lassú, de jól érezhető elmozdulás további erősödését várja.

A rEVOLUTION becslése szerint ma Magyarországon mintegy 80-100.000 cég és egyéni vállalkozó használ valamilyen számlázó programot. A rEVOLUTION Iroda Sorozatának számlázó szoftvereit - köztük a legnépszerűbb Számla Numero 1., Számla Numero 2. és SzámlaVarázsló programokat - már több mint 12.000 egyéni vállalkozó, mikro- és kisvállalat használja országszerte. 2004-ben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés