Előfizetői tartalom

Rádupláz az Invitel is

Portfolio
Az Invitel Rt., Magyarország második legnagyobb vezetékes távközlési szolgáltatója, június 1-től saját szolgáltatási területein is növeli ADSL szolgáltatásai sávszélességét. Szélessávú internetszolgáltatásai díjazásában az Invitel versenytársakétól eltérő árazást valósít meg. Nincsenek akciós árak, viszont nem emelkedik a hozzáférés díja év közben.

A saját szolgáltatási területen kínált csomagok sebessége az átállást követően a következőképp alakul: az 512 kb/s sebességű szolgáltatás 1024 kb/s-ra, az 1024 kb/s 2048 kb/s-ra, az 1536 kb/s 3008 kb/s-ra, a 3072 kb/s pedig 4096 kb/s-ra bővített letöltési sebességgel vehető igénybe. A szerződési feltételeket és abban vállalt szolgáltatási minőséget, valamint a szolgáltatási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés