Előfizetői tartalom

Sikeres első negyedévet zárt a Ganz Transelektro Villamossági Rt.

Portfolio
Az elmúlt évben elindított változási folyamatok nyomán a Ganz Transelektro Villamossági Rt. nagy volumenű értékesítési szerződésekkel erősítette meg a 2005-ös üzleti évet az elmúlt hetekben. A cég mindhárom üzletága jelentős exportszerződéseket kötött egyes EU-s és arab-öböl menti országokban, ezáltal a kedvezőtlen gazdasági körülmények ellenére sikeresen jutott el a cég számára eddig “ismeretlen" piacokra is.

A Ganz Transelektro Villamossági Rt. egyik legjelentősebb hazai megrendelése lehet a FLIRT vonatokba építendő villamos motorok és transzformátorok gyártása a MÁV elővárosi motorvonat tendere kapcsán. Nagyértékű szerződés Bahrein-ben A Ganz Transelektro Villamossági Rt. éves árbevételéhez legnagyobb hányadban hozzájáruló Transzformátor Üzletág a napokban véglegesíti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés