Előfizetői tartalom

Erős évkezdet az AH-tól

Portfolio
Ma publikálta első negyedéves eredményét a privatizáció előtt álló Antenna Hungária. A társaság számára ez volt az első Vodafone részesedéstől teljesen tisztított negyedév, így az eredményesség minden korábbinál valósághűebb képet mutat. Hogy a befektetői gyönyört fokozza az AH most először publikálta gyorsjelentését a nemzetközi szabályok szerint, s most első alkalommal tett közzé részletes szegmensinformációkat.

Erős évkezdet. A társaság első negyedéves árbevétele 6.5 milliárd, eredménye 973 millió forintot tett ki. A negyedév igen kiváló EBITDA margint és alapvetően igen erős fundamentális teljesítményt hozott. A bázisidőszakhoz képest mutatott 9%-os árbevételnövekedés igen pozitívan értékelhető, csakúgy mint az EBITDA 2.4 milliárd forintos értéke. A jó első negyedéves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés