Előfizetői tartalom

IVSZ: Gyurós Tibor Díj 2005

Portfolio
Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) 1997 óta minden évben kitünteti azokat az informatikai menedzsereket, akik az elmúlt évben végzett szakmai tevékenységükkel jelentős mértékben hozzájárultak a hazai informatika fejlődéséhez. A hagyományoknak megfelelően idén is két kategóriában - "Az Év Informatikai Cégvezetője", valamint "Az Év Fiatal Informatikai Vállalkozója" - jelölhetők szakemberek a megtisztelő címre. A díjat ünnepélyes keretek között Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter és Kovács Kálmán informatikai- és hírközlési miniszter nyújtja át a nyerteseknek 2005. május 26-án 19.00 órakor a budavári Hilton Hotelben.

A díjazottak kiválasztásának menete idén is a már jól bevált módon történik. A pályázati felhívást az IVSZ eljuttatta az informatikához kapcsolódó intézmények, minisztériumok, valamint a sajtó képviselőihez, akik ez alapján tehetik meg javaslataikat 2005. május 12-ig. A kitüntetetteket a - független tagokból álló, IVSZ elnökség által felkért - Bíráló Bizottság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés